En nu?

Van enthousiasme

Naar jouw nieuwe thuis

Vanaf het allereerste moment dat je Weidezicht hebt ontdekt en je enthousiast bent geworden, tot het betreden van jouw nieuwe thuis, wij staan voor je klaar om je te helpen. Wij zorgen ervoor dat elke stap in het verkoopproces van Weidezicht een bijzondere ervaring wordt. We staan voor je klaar om je te begeleiden en je te ondersteunen bij elke stap op weg naar jouw droomwoning in Weidezicht. We nemen je graag mee door het verkoopproces, zodat je precies weet wat je kan verwachten en welke stappen je kan nemen om je in te schrijven voor Weidezicht.

Fase 1 – Voorkeur doorgeven

Vanaf mei begint het avontuur bij Weidezicht! Je kunt jouw voorkeur voor een kavel aangeven via ons interesseformulier. Ontdek de mogelijkheden op onze interactieve kaart op de aanbodpagina, waar je alle kavels met gedetailleerde informatie vindt, zoals de richtprijzen en specificaties per perceel. Zodra we jouw wensen kennen, houden we je op de hoogte via e-mail. Het is belangrijk om te weten dat dit nog geen daadwerkelijke inschrijving is, maar het is de eerste stap in het proces naar jouw droomwoning in Weidezicht. Samen maken we van jouw woonwens werkelijkheid!

Fase 2 – Officiële inschrijving

Bij Weidezicht maken we het graag transparant voor je. Hoewel het tonen van interesse een belangrijke eerste stap is, is het officiële inschrijven mogelijk vanaf 9 juni 12:00 tot 19 juni 12:00 via ons inschrijfformulier. Vanaf dan zijn ook de definitieve verkoopprijzen terug te vinden op onze aanbodpagina. Bovendien is het belangrijk om te weten dat een financiële check verplicht is om jouw inschrijving te voltooien.

We raden je aan om vóór het inschrijven alvast te inventariseren welke meer- en minderopties nodig zijn om jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Op die manier kunnen we in de toekomst sneller anticiperen. De meer- en minderopties zullen later te bekijken zijn op onze website.

Op dit moment zijn de inschrijvingen gesloten. Wil je een plekje op de reservelijst bemachtigen? Dan kun jij je nog steeds inschrijven!

Zo schrijf jij je in!

  • Ga naar de interactieve kaart op de aanbod pagina
  • Bekijk alle kavels en selecteer jouw favorieten
  • Vul het digitale inschrijfformulier in
  • Jouw inschrijving is compleet!
  • Je komt op de reservelijst te staan

Fase 3 – Toewijzing

In deze fase komt het spannende moment waarop je te horen krijgt of je één van de gelukkigen bent die een kavel toegewezen krijgt. Onze makelaar zal je persoonlijk op de hoogte stellen en een afspraak met je inplannen. Tijdens dit gesprek krijg je wellicht de kans om een optie op de woning van je dromen te krijgen. Daarna volgt de grote beslissing: ga je daadwerkelijk tot koop over?

Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan word je daar per mail van op de hoogte gesteld en plaatsen we je automatisch op de reservelijst.

Fase 4 – De start van het bouwen

Bij Weidezicht zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat je je helemaal thuis gaat voelen. Zodra alle formaliteiten zijn afgerond, gaan we meteen over op de bouw. Gedurende het hele bouwproces houden we je op de hoogte van de voortgang, zodat je precies weet wat er gaande is. We kunnen niet wachten om deze prachtige locatie in Veldhoven tot leven te zien komen en jou binnenkort te verwelkomen in jouw nieuwe thuis!

1 / 6 9 Juni 2023

Start verkoop

Van 9 juni 12:00 tot 19 juni 12:00 is het tijd voor de eerste spannende stap, de verkoop van plan Weidezicht gaat nu echt van start.

2 / 6

Ondertekenen overeenkomsten

Als jij een van de gelukkigen bent die een kavel krijgt toegewezen zal het ondertekenen van de overeenkomsten niet lang meer op zich laten wachten.

3 / 6

Gesprek met kopersbegeleiding

Om ervoor te zorgen dat jouw droomwoning aan al jouw wensen voldoet ga je dit gesprek aan. Zo creëren wij voor jou een woning op maat!

4 / 6

Notarieel transport

In de akte die op dit moment wordt overgedragen staat precies wat, aan wie en door wie wordt geleverd. Zo heb je duidelijk voor ogen waar je aan toe bent.

5 / 6

Start bouw

Zodra alle formaliteiten zijn afgerond zullen we direct overgaan op de bouw. Gedurende het bouwproces zullen we je op de hoogte houden van de voortgang, we houden van transparantie.

6 / 6

Oplevering woning

Het is zo ver en je kunt heerlijk gaan wonen in jouw nieuwe thuis!

Interesse?

Get in touch

In Weidezicht ervaar je the best of both worlds. Een unieke combinatie van wonen in een rustige, groene omgeving midden in een booming regio met de bruisende stad op steenworpafstand. Ontdek deze bijzondere plek, en maak van Weidezicht jouw nieuwe thuis. Dit never-ending vakantiegevoel zelf ervaren?

Inschrijven
Bel de makelaar